Mi az a Kisokos?

Ezt kell tudni róla

Egy hiánypótló, igényes, részletes online videós orvosi előadás, amely adott témában közérthetően mindent elmagyaráz. A diagnózistól a konkrét kezelési javaslatig mindent megtudhat.

Dr. Novák Hunor vagyok

csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos

Evidence-based orvos vagyok, ami azt jelenti, hogy nálam nem a “mi-így-szoktuk” dönt, nem a régi, sokszor elavult gyakorlatokat követem, hanem a legújabb tudományos, külföldi ajánlásokat, azok alapján gyógyítok. Tudom, hogy milyen nehéz laikusként tájékozódni. Ráadásul rengeteg elavult információ, tévhit uralkodik sokszor a szakemberek körében is, én pedig nem akarok 10-20-30 évet várni, amíg mindenkihez eljutnak a legújabb kezelési lehetőségek. Ezért álmondtam meg a Kisokost.

A Kisokos rendhagyó tájékoztató anyag

Egy bárki által megvásárolható online videós előadás. A videón magyarázó diákat is lát, illetve engem is, közben mindent elmagyarázok közérthetően, részletesen. Az adott betegség/állapot felismeréséről, lefolyásáról, diagnózisáról és kezeléséről mindent megtudhat konkrétan. Mindig megmondom, konkrétan mit, milyen dózisban javasolt használni, az előadásban pedig esetbemutatásokat is láthat: előtte-utána fotók olyan páciensekről, akik hozzájárultak ahhoz, hogy gyógyulásukat bemutassam.

A Kisokosok időtartama általában 50-90 perc, rendkívül részletes anyagok, amik rengeteg tudományos szakirodalomra épülnek. Azért nincs sok Kisokos, mert egy igényes anyag elkészítése sok-sok hónapnyi munkát jelent. Amelyik témából viszont elérhető Kisokos, abba mindent igyekeztem belerakni.

Kisokos - Dr. Novák Hunor