Fitymaszűkület, fityma letapadás kezelése

Fityma kisokos – 0-18 éves korig

Nem tudja, hogy meddig normális a fitymaletapadásés mikor javasolt kezelni? Szeretné sikeresen kezelni a fitymaszűkületet, hegesedést?

Senki sem mutatta meg, hogyan kell helyesen hátrahúzni a fitymát, tornáztatni a fütyit? Nem tudja, hogy amit gyerekénél lát, az normális-e?

Ellentmondásos információkat kapott? 
Ezekben is mind segítek, bankkártyával és átutalással is fizethet! 🙂

Füle Orosz Karina

“A Fityma kisokos egy kincs! Minden pénzt megér! Az összes kérdésemre választ kaptam! 2 hét alatt jelentős változást értünk el! Köszönjük!”

Vegye meg ajándékba,

adja meglepetésként a Fityma kisokost karácsonyra!

Szép dolog a bögre és a zokni, de van sokkal hasznosabb ajándék! Lehet férj vagy feleség, rokon van barát, a Fityma kisokosnak minden fiús szülő örülni fog, akinek 0-18 év közötti fiú gyermeke van! Az ajándékot bármikor megveheti, a videóhoz minden ajándékozott december 24 és március 30 között fér hozzá, függetlenül attól, mikor vették neki a meglepetést. Bankkártyás fizetést javaslunk, az a legbiztosabb, azonnal kapja a hozzáférést, míg azonnali átutalásnál néha bankok miatt több óra csúszás is előfordul.

A Fityma kisokos kiemelten javasolt akkor, ha a fiú gyermek 10 éves kor alatt van, hiszen akkor van a legtöbb probléma. A videó egészséges gyerekek dolgaival, fitymaletapadással, fityma helyes tornáztatásával is foglalkozik, így minden szülőnek javasolt, akkor is, ha nincs semmi probléma. Ha a megrendelő űrlap alján bepipálja, hogy ajándékba veszi a Fityma kisokost, egy PDF-es névre szóló ajándéklapot kap, rajta a hozzáférési adatokkal. Nézzen meg itt egy minta ajándéklapot!

Ha legalul kitölti a megrendelő űrlapot, csak pipálja be, hogy „Ajándékba adom másnak”! Ebben az esetben bele kell írnia az ajándékozott nevét, emailcímét, és akár egy személyes üzenetet is írhat neki.

A rendszer ebből generál egy karácsonyi hangulatú PDF-et, példaként itt láthat egy ilyet. Ezt kinyomtatva vagy online továbbítva odaadhatja az ajándékozottnak, de maga az ajándékozott is megkapja január 5-én emailben a belépési adatokat, nehogy elkallódjon. A kisokos videóhoz december 24-étől egészen március 31-ig fér hozzá az ajándékozott, emlékeztető emailt is küldünk neki majd, hogy mindenképp meg tudja nézni. A videót megnéző szülők több mint 99%-a másnak is ajánlja a Fityma kisokos videót, így ez egy igazán hasznos ajándék lesz!

Miért ajánlom minden fiús szülőnek, mi van a videóban?

90 perces ismeretterjesztő videósorozat

amiben minden információt átadok és megmutatok

Dr. Novák Hunor vagyok, gyermekgyógyász specialista, a modern, tudományos orvoslás híve. Magánrendelésemen rengeteg pácienst kezeltem már fitymaproblémával, sok – már műtétre előjegyzett – gyermeket mentettem meg a szikétől. Eddigi tapaszlataimat összegezve létrehoztam egy három részes, kb. 90 perces ismeretterjesztő videósorozatot.

Magánrendelésemen fitymaproblémával már csak azután fogadok pácienseket, ha a Fityma kisokost megnézték. Tapasztalatom ugyanis az, hogy az érintettek több mint 99%-a választ és megoldást kap a videóból, nem kell már hozzám jönniük, így pénzt is spórolhatnak.

Mikor javasolt a fitymaletapadás feloldása, megszűntetése?
Hogyan lehet kezelni a fitymaszűkületet? Mivel, hogyan kenjük be?
Mikortól húzzuk hátra, hogyan tornáztassuk a fitymát?

A VIDEÓBAN EZEKRE IS VÁLASZT KAP!

0-18 év közötti fiú gyermeke van?

Akkor ez a videó Önnek szól!

A Fityma kisokos minden korosztály fitymaproblémájára választ ad. A témával azért foglalkozom ilyen részletesen, mert tapasztalataim szerint hazánkban a “fitymaproblémák” kezelése általánosságban sajnos sokszor elmaradott, rengeteg felesleges beavatkozás, műtét történik, bár természetesen vannak üdítő kivételek.

Miért jó a Fityma kisokos?

sokkal részletesebb információkat kap a témában, mint a magánrendelésemen

állítom: ha korábban lett volna már ilyen videó, a fitymaprobléma miatt hozzám forduló páciensek 99%-ának nem kellett volna hozzám eljönni

az előadás kb. 90 perces, tartalomjegyzékkel van ellátva – így utólag is visszanézhet könnyen egy-egy részt (3 hónapig fér hozzá a videókhoz)

megúszhatja a fityma feltépését és a felesleges műtétet, a sérülésekből fakadó végleges szűkület kialakulását

megtudhatja, mikor kell valóban műtéti megoldás, és mikor veszélyes halogatni

a világ legmodernebb információit kapja meg: rengeteg külföldi szakirodalmat, orvosi irányelvet olvastam el és gyúrtam össze egyben (több mint 30 szakirodalom)

nem kell utaznia: a világ bármely tájáról megvásárolhatja és elérheti az anyagot

Mi van a Fityma kisokos videókban?

információk, képek a fitymaletapadásról  (hogy néz ki, mikor kell beavatkozni)

rengeteg kép a normális és kóros szűkületekről ezek elkülönítéséről

fitymatorna helyes kivitelezése (milyen kortól, hogyan), videón a fityma hátrahúzása

fityma felfújódása pisiléskor, teendők, berepedések kezelése

a leghatásosabb krém – a hatóanyagról konkrétan, esetbemutatások, alkalmazási javaslat, videón mutatom meg a helyes bekenést, sérülések és hegek gyógyítását

az általam javasolt fitymaprogram

újbóli visszaszűkülések kérdése kezelés után vagy évekkel később (teendők, lehetőségek)

fehér váladék, dudor, fehér gombócok a fityma alatt (felismerés, ok, teendők)

amikor sürgős beavatkozás kell: gyereksürgősségi, gyermeksebészeti vizsgálat indikációi

a videó teljes tartalomjegyzékét itt éri el

12.000+

vásárló

Ennyien vásárolták már meg kisokos videóimat.

Legyen Ön a következő elégedett ügyfél!

Aki megvásárolta, elégedett, és más
szülőknek is ajánlja

Minden vásárló kap automatikusan emailt, benne egy anonim Google űrlappal, amin véleményezheti a Fityma kisokost. Örülök és rendkívül megtisztelő, hogy a visszajelzések alapján a vásárlók több mint 99%-a (!!!) más szülőnek is ajánlja a videósorozat megvásárlását.

Ajánlaná-e más szülőnek a Fityma kisokos megvásárlását, akinek ilyesmi problémája van?

Az anonim visszajelzések mellett nyilvánosan is elmondhatja bárki véleményét, hivatalos Facebook-oldalamon sok visszajelzés jött:

Fityma Kisokos csomagok

Az ismeretterjesztő videóhoz a vásárlástól számított 3 hónapig fér hozzá, ez bőven elég ahhoz is, hogy egy fitymaprogramot végigvigyen. A videóban nem orvosi szaknyelven, hanem közérthetően, részletesen el fogok mondani mindent, konkrét eseteket bemutatva, átbeszélve.
Szerintem egyszer csak jön majd a felismerés: “hú, pont ez van a kisfiamnál is, mint a képen!”

FITYMA KISOKOS

93 percnyi videó

hozzáférés 3 hónapig

letölthető fityma menetrend

online orvosi konzultáció

szükség esetén e-recept felírás

17.800 Ft

FITYMA KISOKOS+

93 percnyi videó

hozzáférés 3 hónapig

letölthető fityma menetrend

online orvosi konzultáció

szükség esetén e-recept felírás

37.500 Ft

NEM ELÉRHETŐ*

* A szolgáltatás tartósan szünetel.

Kisokos - Dr. Novák Hunor